Re: zavr?na obrada zvuka
Hajde da se i ja javim , posto nisam imao pojma dokle ce ovo da ode ......
1. Uopste nisam bio cinican prema coveku ....... napisao je dosta toga u jednom postu i mogu reci da me je uglavnom zbunio ...... iz tog razloga sam ......
2. ..... iseckao recenice koje su mi bile nejasne i sve sto sam napsao je bilo moje licno miljenje ili stav koji sam i obrazlozio
3. ako je bilo pitanje ..... to je stvarno bilo pitanje a ne cinizam
4. Covek je rekao i dosta toga sto stoji , zato sam i vadio samo ono sto me je zbunjivalo i to sam komentarisao i pitao.
5. Nikad nisam napravio salu najezicku barijeru , ali sam nekoliko puta citao i kad mi nije bilo jasno , pitao sam ( ali jos uvek nisam dobio odgovor)
6. Ako mi je mozda nesto zasmetalo onda je to bio komentar licne prirode tipa ...... " i to niko nemoze " ...... " ili onda se to nikada ne moze uraditi " sto je malo suvise zar ne ??? ( ali ni na ti nisam odreagovao )
tako da
@ Dusan ..... stvarno nisam imao neku zajebantsku nameru ( iako si je ti video )
@ Bassystem ..... koliko covek treba da uradi da bi mogao da se pohvali ili da moze da kaze da j dovoljno uradio da ima zaledjinu za ono sto kaze ? ( ni ovo nije cinicno , nego me zaista interesuje ) . Da li je to 2 .... 5 ...... 10 ...... 50 albuma , 1 ... 5 .... 8 filmova, 30 ..... 50 .... 100 reklama , 3 .... 7 ..... 10 serija . Ili je bitno da odredjena stvar bude proglasena za album , film , reklamu ili seriju godine ? Ili da se to odredjenom krugu najvise svidja ?
Ponavljam , ovo pitanje zaista postavljam onako kako sam ga napisao , znaci bezi ikakve zadnje namere ili cinizma , a postavljam ga zato sto u poslednje vreme ova tema prilicno izranja u nekim diskusijama sa mojim kolegama i prijateljima .....
Pozdrav
|