Re: zavr?na obrada zvuka
ja mislim da je ova tema trebala da se zavr?i dexxy-jevim (trećim) postom, koji je na najjednostavniji način objasnio čovjeku ?ta treba da uradi da bude zadovoljan, jer je očigledno da (taj koji je i postavio temu) čovjek ne radi za Madonu...ili za Joksimovića i druge na?e zvijezde, koji nemaju povjerenja u na?e in?injere nego ?alju svoje mixeve na ?iljenje ?irom planete...
A mislim da ste svi vi po malo u pravu...i ja volim humor i ?elio bih da vi?e toga bude, naravno, na način na koji to radi Dule, vrlo duhovito i inteligentno, naravno mislim da nije zlonamjerno...Sla?em se i sa Sandrom, da treba biti manje sarkastičan i ciničan, koliko je to moguće, jer mislim da je to ovdje nepotrebno među članovima foruma....mislim da smo svi tu zbog ljubavi prema muzici i da niko nije zlonamjeran...
I ono ?to je najva?nije, mislim da djela treba da govore umjesto nas. Jer količina informacija koju neko zna u umjetnosti ni?ta ne znače. Znam ljude koji su ?iva enciklopedija, ali kad uzmu ne?to da urade ni?ta ne valja. I obrnuto, ljude koje bismo proglasili neznalicama jer se ne izra?avaju dovoljno dobro i neznaju dosta stručnih izraza, ali imaju izvanredan ukus i smisao za dobro, dobro "čuju"...Ako je suditi po djelima, bolje da svi dr?imo zatvorena usta...Ne zamjerite mi, ali mislim da nemamo bogzna čime da se pohvalimo...zato bolje da vi?e radimo, manje da pričamo...Znam da je te?ko, nema para, ali volio bih da se postigne bar neki balans između "priča"-"djela"
|