Sto se mene tice, Dule je jos jedanput zablistao i to u potpuno zdravoj zajebanciji. Sledece izbore, ako se kandiduje, glasam za njega, pa makar i kao predsednika mesne zajednice
@ Sandro
Nije mi jasno sta si se napeo, a ako vec jesi, nije mi jasno zasto onda selektivno?
Zasto nisi nista rekao na ono sto je Max napisao?
Pa to je ogoljena istina, bez ijedne sale, vec pravo u glavu. Ono sto je Dule napisao je u odnosu na to potpuno benigno.
Da ne bude zabune, sustinski, ono sto je Max napisao, potpisao bih i sam jer je 110% u pravu i ovo ne pisem u kontekstu neodobravanja, vec podrzavanja teze, ali me cudi zasto onda njemu nisi nabacio da je "grub"?
Nekome smes da saspes u lice, a nekome nesmes? Ili je nesto drugo u pitanju?
Opet, da ne bude zabune, ja tacno znam sta je covek hteo i uspeo da kaze, posto smo u svakodnevnom kontaktu i ja se sa time apolutno slazem, a ti Sandro, ako ne verujes, postoji PM, pa ga pitaj licno.
Mene samo zivcira selektivno moralisanje (iz bilo kog razloga) gde se nekome dodvoravas, a neke napadas zbog iste stvari.
Dodatno mi je zasmetalo to sto su u pitanju dvojica ljudi (Max i Dule) koji spadaju u nekolicinu ljudi koji forum odrzavaju funkcionalnim i informativno- validnim (kakva misao...) i sto su obojica vrhunski u onome cime se bave, a najvise zbog toga sto su mi obojica vrlo draga i na ovaj nacin ih ti postavljas kao tezu i antitezu (ysto je potpuno pogresno).
Eto, ja toliko...
Ne bih vise jer mislim da sam rekao dovoljno. Nije mi bila namera nikoga da vredjam, ali ne mogu da dopustim da se o dvojici super likova prica u fazonu good guy- bad guy, a sve to zbog nekog (bilo kog) tipa koji se pojavio, prosuo svu "pamet" i "prosvetlio" nas. Pa tacno da je i Bob Katz, ja se ne bih slozio.
Odjava.