Quote:
Svaka cast Sandro....jes da je covek malo preterao, ali da li je to razlog za preterani cinizam i uzivanje u ponizavanju....treba intiligenciju i "superiornost" ipak malo zauzdati i dobronamernoscu.
|
Pa ?to se tiče ovoga ?to ste rekli ti i Sandro, do?ao je čovek na forum, malo se preterano razmahao, i sledilo je ćebovanje, nije to valjda tako stra?no? Mislim, nemam utisak da je iko bio namerno zao ili i?ta slično? Bar je po meni zdravija neka zajebancija nego (nadam se da se Max neće ljutiti na komentaru) to kako je Max seckao čoveka u postu na sitne rezance, umesto da mo?da samo ka?e da nije u pravu, i da uputi onoga koji je pitao na neku temu u kojoj se već pisalo o tome. Bar gledam po sebi, ?ta bi meni vi?e prijalo. Ja sam pročitao njegov post, i nisam fakat bio siguran da li je problem jezička barijera, ili nije, mo?da je imao najbolju nameru. E sad, uvek postoji to, kad god se izjavi u ?ivotu ne?to, čovek snosi posledice. Ako ja do?em i ka?em ne?to nekom u vezi gitara, ja snosim posledice ako nisam u pravo, pa i podsmeh i zajebanciju. Nije to tako stra?no. Dapače ima foruma brojnijih po članovima i zajebanijih po znanju članova a koji su mnogo grublji od ovoga kako su ljudi ovde reagovali. Ipak ovo nije prihvatili?te za zabludele mastering in?enjere u povoju nego običan net forum.
Ako je dečko u fazonu da ima minimum smisla za humor i nije preterano samova?an, prihvatiće zajebanciju, objasnićemo se pa mo?da postane i redovan, tj "na?". Ovako, ako je on dovoljno hrabar da tvrdi ne?to ?to je glupost, ?to se i neko ne bi zabavio na taj račun. To su samo post-ovi, ne bijemo čoveka pesnicama. Bar je moj utisak da su svi preterano u rukavicama nekad, sve ne?to "Jao, nemojmo da neko ne bi ne?to pomislio". A to da kad se skupi ekipa nekad se pretera ne znam... Ja mogu samo da odgovaram za post koji ja napi?em i da ga pi?em tako da bude samo zajebancija ali bez poni?avanja osobe, ostali, već svako po svom osećaju i moralu.