Re: RADIAS - novi Korg VA sint
ovo mi je dosada najzanimljivije ?to se pojavilo na nammu...ali,po?to sam (sretan)vlasnik korga ms2000 mislim da su si u su?tini dosta slični samo ?to ovaj novi sint donosi sa sobom naravno neke druge opcije.update-irali su novije i "bolje" efekte i vokoder mi se ćini boljim,filteri su pametnije i verzatilnije umetnuti u cijeli sistem i zvuče "novije"? u ovim demo pjesmama prepoznajem dosta soundova koje korg ms2000 ima i sve u svemu trebalo bi pričekati jo? neko vrijeme pa da sint padne svakom u ruke da ga se na licu mjesta isproba i dokraja ocijeni.dobra je stvar ta da ako ste vlasnik npr ms2000,nećete morati učiti sve ispočetka nego se penjete samo stepenicu ili dvije.normalna stvar da su nakon već 5 godina od pojave ms-a morali jednostavno ići tih par koraka naprijed da s nečim novijim privuku nove kupce i pred nama stoji taj isti proizvod koji se sve u svemu ne ćini lo?im i sigurno će novim vlasnicima osigurati dosta novih paleta zvukova.sviđa mi se i dipley koji je vrlo sexi kao i inner cascade demo.po?to nisam vlasnik virusa ne mogu da točno komentiram iduće,ali demo mp3 stratosphere ćini se vrlo zanimljivim u stvaranju trance glazbe(samo se maknu osrednji reverbovi i delay sa sinta i ubace vanjski s ma?ine poput tc m-one xxl ili drugih.).sve je jo? uvijek "fri?ko" za neki ozbiljniji komentar-ovo je nekakvo moje skromno mi?ljenje...pozdrav svima!
|