Ono sto sam pokusao reci u kritici je da je jako nezahvalno dati resenje koje bi neko mogao da usvoji i da po njima pravi nesto sto iziskuje i rada i materijalnih sredstava a na osnovu jako malo podataka. A na ovom crtezu koji je tiki prilozio neke stvari su mi jako bole oci i samim tim mislim da je bitno skrenuti paznju na to. Misljenja sam da je monitoring najbitniji za rad i da kad je on dobar sve ostalo je mnogo lakse. Takodje ako nista drugo u svakom uputstvu za monitore pise da bi bilo dobro pomeriti ih od zidova i coskova.
Rebelwarrior je napomenuo da im budzet nije veliki pa pretpostavljam da nece uzidivati monitore u zid
"Pozicioniranje zvucnika ionako zahteva probanje te ni tu nema pravila."
Da naravno al bilo bi dobro da se ima prostora za to jel ako naguraju odmah sto u za zid nece bas imati previse prostora za isprobavanje.
Takodje vizualni kontakt izmedju rezije i gluve sobe je jako bitan tako da mislim da je suludo okretati mikser od nje ako je to vec moguce izbeci.
Znam da je Tiki to nacrtao iz najbolje namere ali akustika je obimno poglavlje koje treba izuciti pa da ne bi ispala medvedja usluga nekad je bolje uzdrzati se.