View Single Post
Old 28-01-2006, 08:15 AM   #4
Tiki the Boyler
Moderator

Tiki the Boyler's Avatar

Default Re: Dynaudio BM6A VS. Adam P22A

Poku?aj da (osim u cjenovnom rangu) upoređuje? slične monitore. Meni lično, već razlika u 8" i 6.5" ka?e da je u pitanju neravnopravna borba...
BM6A i P11A da, a ovako pitanje postaje poprilično komplikovano! Jer... kolika je soba u kojoj će da rade? Kakvu muziku ces da radis?
Mislim da na kraju samo ti mo?e? da odluči? ?ta ti se vi?e SVIĐA, a pitanje ?ta je BOLJE će vjerovatno ostati bez odgovora!

Ne znam Max, na kog si KRKa mislio... Ovih dana vr?im direktna poređenja KRK V6II i Dynaudio BM6A (cijenu ostavljam po strani) i mislim da tu dvojbe nema! Slo?iću se sa Dynaudio sloganom: "AKO JE TU - ČUĆETE GA!" I zaista je tako...
(Napomena: poređenje sam vr?io na sirovom snimku, jer meni monitori trebaju prvenstveno u fazi usnimavanja! Mix za sada prepu?tam drugima! Sad se nadovezujemo na boggy-jevu priču o tome ?ta očekujemo od nearfield monitora, ali...)

Tako da... lično vjerujem da je ADAM bolji ako će monitor raditi SVE - od usnimavanja do "masteringa", ali se opet vraćamo na prvi pasus; i tako u krug!

Tiki the Boyler is offline   Reply With Quote