View Single Post
Old 26-01-2006, 01:40 AM   #41
slowstar
Pro Member

Default Re: najbolja produkcija u 2005

Quote:
Originally Posted by ton_majstor
Zagore, snimci su stigli polugotovi u Studio "O" na finalizaciju i mastering. Habić i Sloba su već tada imali ozbiljno dijametralne stavove o tome. Ja sam lično dosnimavao u Falconu 030 neke vokalne deonice, koje su falile na donetim mixevima. Naravno, Branko Rio i Čola zajedno rulez! Čola je inače po meni, najmanje kriv za taj period u karijeri. Sa Kornijem je druga priča...

Mastering, hmmmm... Studio "O". Kakav London!? Rađene su verzije za kasete, CD, spotove, TV... vrlo ozbiljno, Triple DAT bio HW-SW. Naravno, ploča je tragično nastradala u sva tri dela produkcije... I prilikom aran?iranja, i snimanja kao i masteringa.

Samo kratka izjava:
Nemam NIKAKVE veze sa albumom "Carolija", radio sam aranzmane i deo produkcije na albumu "Kad' bi moja bila" (koji je zaista isao na mastering u London), i album "okano" koji je bio na "postu" u studiju "Oliver", a sa "Carolijom" nemam nikakve veze u autorskom smislu, posto me je Kovac
i pored Colinih sugestija da radim balade - "Otkovao" ucenivsi Colu da posto je autor "kljucnih" pesama - ON treba da radi SVE aranzmane (izvinjavam se na iskrenom pristupu)
Poz.