View Single Post
Old 25-01-2006, 08:41 AM   #12
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Apogee "Ensemble"

@ Max bolju komparaciju nisam cuo odavno..odavno se ovako nisam nasmejao
Sto se tice topica....potpuno mi je nebitno da li je LOGIC only ili radi na svim softverima dokle god su MAC , samo sam rekao da mi vise ide na nerve stav ONLY za ovo ONLY za ono !!! samo je u tome stvar ....
A to za kakvim se konjem prasina dize je veoma diskutabilno u ovom poslu, tako da bih izbegao dalje objasnjavanje na tu temu...reci cu samo da se prasina dize kolko ONI zele da se digne . A sto se tice OPET !!! MAC-a reci cu samo da je Steinberg izbacio ASIO 2.4 sa 64 bitnom podrskom za sve multi-core i obicne multi proc masine, sto znaci 64 bitni procesing zvuka kuca na vratima....VST AU itd....i DSD i PCM coding takodje......i ( mada nisam AMD fan...ali mozda postanem) da je Steinberg tesno saradjivao sa AMD-om na optimizaciji za OPTERON 64 kao novi standard za DAW....i sta sad? uporedni test Steinberga kaze da je dual AMD OPTERON 64 oduvao QUAD G5 !! i eto idemo Jovo nanovo......super je MAC a super je i PC dokle god znas da radis ( i imas para da priustis) aman ljudi vise radite manje polemisite oko nebitnih (cesto debilnih ) stvari....i nemoj da bi mi opet neko ispametovao kako je sve ovo "samo" razmena misljenja jer nije.