View Single Post
Old 23-01-2006, 05:58 PM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Apogee "Ensemble"

Quote:
Originally Posted by Max
Uvek mi je smetalo kod homoseksualaca ( nikako ne mislim da poredim naravno , samo mi je primer pao na pamet ) sto organizuju parade , gde svima pricaju i pokazuju da su homoseksualci .....
Malo offtopic...

Dakle, nevezano za ovu temu...
Vidis, to sam isto i ja primetio... niko im ne brani da rade to sto rade, ali to setanje sa transparentima po ulicama uz pomoc kojih izracavaju svoju sexualnost je stvarno degutantno...

Zamisli kako bi izgledalo da se mi organizujemo u kolonu i da nosimo transparente "Mi karamo ribe", "Volimo povece grudi", "Moze guza, samo ako je zenska"... itd...

Da se vratim na temu... Volim dobar AD\DA, preamp, mikrofon, kutije i to smatram prilicno trajnom investicijom... NS10M npr. je i danas na ceni, a to su kutije stare kao biblija...

Racunar i ono sto se nalazi u njemu, smatramn nuznom, ali privremenom alatkom... vreme leti... i sto sam stariji, brze mi prolazi...
O.K. je da neko ko ima puno para i za koga to nije nista, divlja sa plocama, procesorima, zvucnim kartama, pod uslovom da ima sve ostalo...

U mom slucaju, ako recimo imam 1000 eu i vec imam racunar koji nije vrhunski, ali zadovoljava osnovne standarde, kupicu bolje kutije... microfon... preamp...

Neka me neko ne shvati pogresno... naravno da ne mislim da je P1 sa 8 mb edo ram-a i 1 gb HD-om + Avalon + Neumann U87 idealna kombinacija... Naravno da nije....