Quote:
Originally Posted by Ivan
Moram da napisem da u zivotu nisam probao nesto bolje. Ova dva plugina rasturaju.
Max je svojevremeno pisao o tome ali niko ne slusa. Waldorf chorus je nesto bozanstveno i promenljiv je, stoga je dosta bolji od uadovog Dimesion D. Inflator je carobni stapic. prosto neverovatno
Sandro, pa zar je moguce da ti koji imas poco nisi probao ove stvari a po meni najvrednije na powercore 
|
ivane, molin te posalji mi instalaciju od d-codera. ja iman licencu za njega, serijski, sve... ali ne mogu nigdi downloadat novu verziju. kad iden tamo u njih na sajt, odjebe me. pisa san in, ali nista nisan uspi rijesit. poslali su mi one opce odgovore iz automata, pa san odusta.
cek, a koju verziju softwarea ti koristis?!
ja san proba oba plugina (svojevremeno) i sa starom verzijom softwarea bi ih moga koristit, ali radije koristin novu verziju sa kojon mogu otvorit recimo tubifex.
sa limiterima neman bas problema. iman onaj od uada i timeworksov za pulsar i meni to radi skroz lipo. naravno ako san prethodno sa kompresorima napravi sve kako treba, onda limiter samo skupi 'smece' za kompresorom i za to mi inflator nije neophodan.
ma inace mi je gomilanje (nepotrebnega) softwarea pocelo ic na zivce.