View Single Post
Old 23-01-2006, 04:03 AM   #2
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: najbolja produkcija u 2005

Zagore legendo!
KRalj je Go!
Ja sam od navedenih "remek"dela cuo samo Negative i teeesko se izbedacio, jer zvuci odvratno (za moje rock-standarde, pa cak i domace!), a jaako sam se mnogo radovao vesti da su usli u Pink, jer momke znam dobro i dugo, i bila mi je velika zelja da se konacno snimi jedan odlican reprezentativan Rock album u nas... a dobismo... nesto sto je tek iznad granice slusljivosti... a spisak opreme impozantan. Inace, jedan od "krivacA" za to jeste skolovan i radio u inostranstvu, i uspesno prodaje tu pricu po gradu...
Totalno me iznenadila ta konstatacija - najgori studio u gradu.. a ipak tako ispada...

@BGKalimero
Sve osim Euforije imam i mogu ti pustiti da cujes. Produkcije su uglavnom interne (sami bendovi u svojim uslovima) mada treba istaci njihove pojedince Marko iz Vroom-a (poznatiji kao "Kica", gitarista), koji je odgovoran za taj album, i Bojan Drobac - Bambi, gitarista Darkwood Duba koji je mixao i producirao "O danima", dok je ritam sekciju usnimio Nikola Vranjkovic uz moju asistenciju, u studiju "free-zone".
Euforiju je snimao neki njihov drugar u kucnim uslovima pa je ipak izneo poentu i srz njihove svirke...
Arthur is offline   Reply With Quote