View Single Post
Old 22-01-2006, 07:40 PM   #32
Max
Pro Member

Default Re: najbolja produkcija u 2005

Quote:
Originally Posted by bgkalimero
Sto se tice Pinka i nasih vozaca, ne znam sta da mislim. Svi ulazu u opremu a niko u ljude! Zasto niko nije poslat na placeno skolovanje u SAE ili negde? Nama je u drzavu stigao SSL u trenutku kada ga u svetu zadrzavaju samo najveci i najskuplji studiji! Kasnimo tridesetak godina! Pitanje ljudstva je pitanje koje treba postaviti vlasnicima kvalitetnih domacih studija a ne ljudima koji se sada na toj opremi snalaze kako znaju i umeju...

Amen .................

Jeste da se uglavnom nisam slagao sa nekim tvojim ( prvim ) postovima , ali ovo je stvarno lepo receno ....... i nesto sto mi se dugo muva po glavi ali nisam pretocio u recenicu

...... neko je doduse rekao da je Pink najbolji studio u zemlji ...... bio , radio ..... i dalje mislim da VG sije pink ....... ali u duhu gore navedenog ( iako mislim da predavanja ne doprinose toliko ) stvarno treba da se pocnu pominjati LJUDI ...... jer Bajaga je sniman u GO GO studiju ..... koji se nicim narocitim ( tehnicki ) ne moze pohvaliti ........ ali Bajaga ( produkcijski ) zvuci daleko bolje od Negativa ..... ali problem je u tome sto ponekad i kad se ponudi pomoc odredjenim bendovima ( u vidu besplatne pomoci ) oni su toliko zatrovani raznim legendama o ovome i onome da su potpuno odeseceni od realnosti ..... ali to je druga tema .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote