Quote:
Originally Posted by OFF
Znas onu staru kinesku izreku ?
- ko bude omalovazavao ADAM monitore, umrece u najstrasnijim mukama
|
Onaj mali aktivni monitor, ne secam se tipa, (6.5" midwoofer sa nomex membranom) me je iskreno prijatno iznenadio, jedino mislim da su omanuli sa ribon visokotoncem, koji je verovatno uglavljen zbog marketinga. Bilo koji klasican visokotonac ni skuplji ni jeftiniji od onih koje koriste ostali (ne mislim na Behringer klasu) bi tu bolje radio, za manje para... eto... Adam nema na njemu drajvere od 2$, vec skuplje, ali je ribon tu suvisan za namene za koje je napravljen... tako da (pomalo nerazumna) marketinska aktivnost ipak postoji.
Quote:
Znam o cemu pricas - velike serije, automatizovana proizvodnja, naplacivanje BRENDa, ali...
Svi proizvodjaci to rade, osim Behringera, cija je jedina dobra strana sto zaista obara cene drugim proizvodjacima. Pogledaj top 10 kod Thomanna u online shopu, od 10 proizvoda u svakoj kategoriji gde postoji BEhringer, bar 8 je njihovih, tako da ostali brendovi, smatrali Beh. za govno (sto uglavnom i jeste) ili ne, moraju da se zamisle
|
Inace prava je sreca sto Behringer ne razvija sve Behringer sprave...
Ima tu par sumanuto dobrih uredjaja, koji su opet veoma jeftini...
Skoro da se isplati kupiti ih nove "za delove", jos i lepa kutija ostane plus.
Cak nisam ni mislio konkretno na Behringer, nego na ostale koji za sebe pricaju da su ne znam kakva imena, poceli su da rade isto...
Nevolja je sto Behringer nikada ozbiljno za svoje uredjaje ne kaze da su za neki ozbiljan profesionalan rad... mislim na stvarno ozbiljan... sa ovim drugima to nije slucaj... e to bas nije korektno.
Stici ga po cenama a da ne padne kruna sa glave nije trivijalno...
pozdrav
bogi