vrlo interesantno drustvance se skupilo ovdje. puRe, nisam pojma imao da si tako mlad :o . jos sam u soku. mani se Neurona, ja bi na tvom mjestu iskljucivo lovio komade po cijeli dan..
eto, detaljnije o meni ima na sajtu. ali ukratko.. imam 37 godina, sto u usporedbi s nekima ovdje znaci da sam vec mrtav, samo to jos nisam shvatio
od 7 do 16 godine privatno satovi klavira. odrastao na Genesis, Yes, Tangerine Dream itd. 1984 nabavljam prvi sint (poly800) i bratov Hammond - sredinom 80tih sam imao bend koji je svirao progresivni rock. kod kuce za sebe radim instrumentalni dark a la 4AD. krajem 80tih, krecem na ETF (FER) - odslusao tri, polozio dvije godine i .. odlucio sam se da je glazba moj put.. u medjuvremenu sam poceo raditi s midijem na 286-ici, nabavio jos par sinteva - to je bila revolucija jer sam napokon mogao napraviti kompletan aranzman bez ping pong nasnimavanja sa revoxom i uherom.
uglavnom, otisao sam kod brata u Kaliforniju i tamo studirao kompoziciju, orkestraciju i elektronsku glazbu. kad sam se vratio jedno vrijeme sam radio kao aranzer (nije mi se nikad dalo to raditi za tudje pjesme, ali .. svaki pocetak je tezak) za neke zabavnjake, muziku za par dokumentaraca na HTV-u. najveci domet te faze je bio 96 kad sam radio na po jednom aranzmanu za Olivera i Cetinskog.
nakon toga sam poceo pisati glazbu za crtane filmove , i to traje sve do danas (Zagreb Film, Croatia Film i sl.). radio sam dosta filmova, isli su na inozemne festivalime, nagrade itd. upravo sam zavrsio 4 nove epizode serijala Baltazar. uglavnom (virt.) orkestar. radim i za eksperimentalni film, ponekad teatar. dokumentarci i zasad jedan dugom. igrani film - doktor ludosti (2003). 2 najcesca glazbena pravca - dark ambient i komorna/orkestralna gl.(postimpresionizam itd). za vecinu projekata radio sam i foley/fx/miks. post produkciju i miks na 3 hrvatska filma. zadnji je bio, jos aktualni "Ta Divna Splitska Noc". glazba za radio/tv reklame i tv spice je uvijek bila prisutna - zadnje je bila kampanja INE za 2005 i spice Cinestar kina. miksao sam stotine epizoda crtanih serija sa domacim glasovima..
bendovi: Dorian Gray 96-98 - album za Croatia Records 1997. FLARE 01-03 jedan album izdan, drugi ostao u ladici jer je pjevacica napustila pricu usred snimanja zbog trudnoce i .. duga prica. highlight mi je bio nastup kao predgrupa Duran Duran-u, kad sam pricao s Nick Rhodesom, i nastup na Tasmajdanu sa Bajagom, pred oko 10K ljudi.
ostalo: skijanje, jedrenje, izlasci, gubljenje vremena na suprotni spol. treniram kungfu vec 6 godina

. eto da mi dupe malo mrdne od kompa.. obsesija: stari analogni i ostali sintevi..