View Single Post
Old 11-01-2006, 09:09 PM   #18
Guta
Junior Member

Default Re: Knjaz Miloš Reklama?

Quote:
Originally Posted by dacko
Ponovo sve pohvale za svirku tebi, a i za kompoziciju kolezi.
Šta konkretno znači tri verzije? Jer koliko primećujem sada na tv-u ide skraćena verzija, tj. bez gitare.
Da li to znači da se te tri verzije razlikuju samo po trajanju ili su stvarno različite aranžmanski/svirački?
Hvala jos jednom svima za lepe reci i pohvale! Uzvracam pohvalama za Rumski forum, ciji sam prilicno redovan posetilac vec duze vreme, a kada je na njemu pomenuta reklama za Knjaza, nisam odoleo da ipak dam prave informacije i uputim (pre svega autorski) kredit na pravu adresu.
Ova reklama zapravo ima izuzetno mnogo verzija, ukljucujuci i neke sa stilski potpuno drugacije odsviranom harmonikom, a onda i mnogo razlicitih gitarskih verzija, itd. U svakom slucaju, svaka je razlicita i po aranzmanu, a ne samo po duzini trajanja. Na cd-u su tri verzije - Pop verziju svi znamo, Radio verzija je sa malo izrazenijim orkestrom i bez gitare, a Heritage verzija je samo sa harmonikom kroz celu numeru. Meni najdraze verzije (zvali smo ih radno Knopfler i Brian May) su zasad ostale neiskoriscene, ali videcemo...
Ono sto je meni najdraze u celoj prici jeste da se jos jednom dokazalo da kad je nesto stvarno dobro, to mora da ispliva na videlo. Hajde sto ste vi forumasi to primetili, ipak se bavite muzikom i zvukom pa se to moglo i ocekivati, ali da advertising agencija objavi cd sa muzikom iz reklame, e to jos nisam cuo!
U svakom slucaju, meni je sve to ohrabrujuce, nadam se i vama.
Guta is offline   Reply With Quote