Quote:
Originally Posted by Eon
Ne u gluvoj sobi su izbusene rupe naknadno, a one stare su ostale iz bivseg studija. Negde smo morali da pravimo kompromis sa busenjem a negde smo ubadali postojece rupe. Inace busili smo svi rupe i to je bilo mojih 15 dana pakla u raju ili raja u paklu, kako se god okrene kontradiktorno je bilo
Dobro ok, pricamo i dalje,nema potrebe da budes ironican, nego mislio sam da se iskomentarisu one pojave Pink i White noise-a koje nisu zanemarljive jer imaju bitnu razliku u odnosu na "suvi" pink i white?
poz
|
Da , malo ste se ( ne nadano ) zavukli u pricu koja umesto ( bar meni koji sam je bas cekao ) da bude extra zanimljiva , postala je rasprava o globalnim zaverama krive mikrofona , sto bar po meni nije poenta ...... elem ......
Ono sato mene zanima je da li mozes da uradis white i pink noise ( original ) i one koje su ti SAD u prostoriji ali u nekom grafikonu koji ce vizualnije da prikaze razlike ....... kao mozda i floor plan kao i mozda neke sheme kako ste resavali odredjene stvari .....
Mozda i floor plan ( sa dimenzijama ) kako je bilo i sta ste vi uradili , posto mi se cini da su prostorije paralelnih zidova jer se sa fotki malo toga vidi ......
Drugo , ne bi bilo lose da se posalju fotke iz pogleda zvucnika prema vratima tj vama .....
trece , bilo bi dobro da objasnis koliko su oni sundjeri pomogli i u kom domenu ...
i sl ......
cetvrto , kazi nam gde si skapirao da si se zeznuo i kazi sta DEFINITVNO ne treba raditi , iako si ti mozda uradio a i ono sto nisi ....
peto , mozda ne bi bilo lose da posaljes i noise response i iz coskova prostorije .....
eto i ako ima jos korisnih informacija ne bi bilo lose .....
Pozdrav