Thread: Expert studio
View Single Post
Old 08-01-2006, 06:59 PM   #7
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Default Re: Expert studio

Quote:
Originally Posted by boggy
Ok necu ti vise smetati.

Uz mernu kapsulu Br?el & Kj?r (spakovana u prelepu malu drvenu kutijicu sa plasticnom oblogom) se prilaze papirna traka iz Br?el & Kj?r plotera, sa frekventnom karakteristikom bas TE kapsule, kao i podacima o serijskom broju kapsule, datumu merenja, temperaturi na kojoj je merena, vlaznosti vazduha, polarizacionom naponu i atmosferskom pritisku, kao potpis coveka iz Br?el & Kj?r koji je tu kapsulu svojom rukom izmerio... nadam se da sam razjasnio "misteriju". Znaci ne govorim o manualu, nego o papiru koji dolazi uz kapsulu... ako i ima slike u manualu, ona je samo okvirna i nju niko ne garantuje.

pozdrav

bogi
Niko nije rekao da mi smetas, dajte ljudi nemojte da ste toliko sentimentalni. Ovo govorim iz cisto prakticnih razloga foruma, ne iz nekakve nesloge ili zelje da te odstranim . Vidis da i ja iz posta u post govorim da idemo iz teme a ovamo pricam i dalje o mikrofonima.

Vidis tu informaciju za mikrofon nisam znao, hmmmm a sada sledece pitanje, da li mislis da je to sto tamo pise stvarno merodavno ili je cena mikrofona i potpis tog coveka dovoljna da ja i ti verujemo da je to stvarno izmereno pod tim uslovima?