Quote:
Originally Posted by boggy
Ok necu ti vise smetati.
Uz mernu kapsulu Br?el & Kj?r (spakovana u prelepu malu drvenu kutijicu sa plasticnom oblogom) se prilaze papirna traka iz Br?el & Kj?r plotera, sa frekventnom karakteristikom bas TE kapsule, kao i podacima o serijskom broju kapsule, datumu merenja, temperaturi na kojoj je merena, vlaznosti vazduha, polarizacionom naponu i atmosferskom pritisku, kao potpis coveka iz Br?el & Kj?r koji je tu kapsulu svojom rukom izmerio... nadam se da sam razjasnio "misteriju". Znaci ne govorim o manualu, nego o papiru koji dolazi uz kapsulu... ako i ima slike u manualu, ona je samo okvirna i nju niko ne garantuje.
pozdrav
bogi
|
Niko nije rekao da mi smetas, dajte ljudi nemojte da ste toliko sentimentalni. Ovo govorim iz cisto prakticnih razloga foruma, ne iz nekakve nesloge ili zelje da te odstranim

. Vidis da i ja iz posta u post govorim da idemo iz teme a ovamo pricam i dalje o mikrofonima.
Vidis tu informaciju za mikrofon nisam znao, hmmmm a sada sledece pitanje, da li mislis da je to sto tamo pise stvarno merodavno ili je cena mikrofona i potpis tog coveka dovoljna da ja i ti verujemo da je to stvarno izmereno pod tim uslovima?