Ja sam cuo sam dve pesme koje je uplodovao Steka .
Da , preglasan vokal . Sigurno ima razloga sto je preglasan . Da je tisi verovatno ne bi dobro izasao , pretpostavljam . Znaci da nije dobra produkcija glasa ( ovo je samo pretpostavka ) .
Jedna od te dve sto sam cuo je kretenski limitirana , sto je za moj pojam vrlo lose . Ne sumljam da je to danas moderno . Valjda " tako treba " .
Cuje se jako dobra oprema .
Sve je radjeno na brzinu . Jasno se cuje . Hteli su iz meni nepoznatih razloga da album izadje sto pre ( pretpostavljam ) .
Cim se menja stil , pravi se zaokret i tome slicno , znaci da jasan/prepoznatljiv stil ne postoji . Ovo je moje misljenje .
Ne secam se ni jedne teme , ni jedne melodije , ni jedne recenice . A odlicno pamtim . Ili bar ne tako lose da se ne mogu setiti ama bas nicega .
Znam da je bilo nesto tugaljivo i da falseti nisu bili bas za izlozbu ( bili su preglasni i bez veze , blagi fals , nisu dobro otpevani tehnicki ) . Neki dupleks , nije uspeo . Govorim o baladi .
Sve u svemu , jedino sto bi me ozbiljnije zanimalo jeste da cujem kako je mix zvucao pre masteringa pa da uporedim .
Ostalo mi nije interesantno . Izvinjavam se Zeljkovim fanovima , ako sam bio iskren ili malo ostriji u kritici . Takav sam .
Cuje se " dobra stara " SFRJ produkcija . Vise stara , nego dobra .
Inace Zeljko je talentovan muzicar kome tek predstoji uspeh .
Pozdrav ...