Thread: Ardour?
View Single Post
Old 01-01-2006, 08:42 PM   #15
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Ardour?

Zdravo kompozitor,

Quote:
Originally Posted by kompozitor
Pazi ovako : imam vise od 70 projekata na kojima radim . I recimo 10-15 vst sto efekata sto instrumenata koje koristim .

Sta bi dobio prelaskom na L. osim sto vise nista ne bi radilo ?

Vratio bi se tamo gde sam bio pre 10-15 godina kada se program ucitavao sa je..ne diskete .

Pozdrav ...
Hm, potrebno je vreme, mnogo volje i neki jak razlog da bi presao na linux. Nikada se ne obrise windows i instalira linux, da bi se nastavilo sa poslom.... daleko od toga... uzmes neki obican PC pristojnih karakteristika, stavis neku audio kartu u nju, i pocnes... ali to treba da bude sekundarni pc koji nikome nije neophodan, namestis mrezu izmedju postojecih radnih pc i sekundarnog i radis na linuxu kada odvojis vreme za to...
Niko, pa cak ni "svemoguci" proizvodjaci softvera, ti ne moze obecati backup sa windowsa na linux "bez suza" u roku od 24h. Cak i sekretarici, koja ne zna ni sta je jedno ni sta je drugo (jer ni ne mora da zna), treba neko vreme da se navikne uz poprilicnu pomoc sa strane... iako koristi samo browser, mail program i text editor, mozda neki program za tabele... definitivno "kuglice" i "karte" uvek nadje i nauci sama...

Linux se uci godinama, trazi izuzetnu kooperativnost sa drugim korisnicima, a sto se diskete tice... pa ako nemas nista drugo... moze i disketa... mada licno mislim da je mreza bolja i pouzdanija od diskete...

pozdrav,

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote