Quote:
Smatram da jedan Voja Aralica i Bajagin album koji je skoro uradio ... pa slobodno mogu reci i Simpraga (pod tim mislim na Jare moje, od Biber ... pod kojim se vidim potpisujes , a ta pesma mi i dan danas stoji ispod projekata kao primer kako bas treba da zvuci cak i u odnosu na strane produkcije.... )jeste prica o kojoj treba da se govori , a te stvari ovde niko nije spomenuo ......
|
Hehe

Pa eto, što ne zovete Šimpragu da bude gost foruma?
Quote:
Druga stvar , radio sam jedan projekat sa njim ....... to je stvarno jedno od gorih muzickih i studijskih iskustava u mom zivotu ( to je bilo pre jedno 5 godina ) i taj album je zavrsio neko drugi , jer na kraju nikome nije bilo jasno sta covek radi i hoce ...... doticni covek koji je zavrsio album se nevidjeno namucio da ispravi sve ono sto je pionir Srpske produkcije .... ( necu da koristim ruzne reci )
|
To beše Ana Stanić? Nešto mi poznata priča. (ne ovaj sad nego prethodni) Sećam se da se nekom koga znam prvobitni "producent" žalio kako je to posle sve što je on sam uradio i maltene doveo do završne faze, dohvatio habić i pri tome bio jako arogantan i neprijatan prema njemu. Ti si taj?