Thread: Gost producent
View Single Post
Old 30-12-2005, 11:00 AM   #24
Max
Pro Member

Default Re: Gost producent

Quote:
Originally Posted by LACKY
PAZI Ja sam o postu STUDIO KLINIKA 3 napisao, kako ima mnogo ljudi na ovom forumu koji bi mogli da napisu bolju knjigu od gospodina koji prepisuje iz stranih knjiga i ima vec 3 tom "studio klinike" !Pa su me napusili da nema smisla da pljujem!Pa se ja izvinuo!
A ti prijatelju rece za coveka koji je "pionir" Jugoslovenske a sada Srpske produkcije da je nervno oboleo i sprzen!
Pazi covek koji ne ceni starije i istoriju ako niceg drugog ono evolucije posla kojim se bavi ne ceni ni sebe!
I KOLIKOti prijatelju jos zivota treba da uradis muzike kolko taj SPRZENI HABIC
Koliko se secam proletos si ga i ti predlagao!

http://BIBERMUSIC.COM
Nema potrebe da se nerviras ......

Najvise me interesuje zasto neki ljudi koji se ne pominju ( a tebe nisam pomenuo ) imaju potrebe da pricaju o nekom trecem . Ako nisi sin Habica ili njegov brat , ne vidim razlog zasto bi se osecao potresenim .

A ako ponovo procitas pismo shvatices da nista o profesionalnom radu Habica ( koga naravno vrlo dobro poznajem ) nisam rekao , mada pod " sprzen " iako je izraz malo grublji ( priznajem ) podrazumevam da covek vise nema sta da ponudi sto pokazuju zadnjuh nekoliko albuma ( od kojih su mu neki cak oduzeti od produkcije , kad su ljudi shvatili gde to vodi ) .... jedino jos moram da cujem album Yu grupe , za koji preko TV mislim da stvarno super zvuci .

Smatram da jedan Voja Aralica i Bajagin album koji je skoro uradio ... pa slobodno mogu reci i Simpraga (pod tim mislim na Jare moje, od Biber ... pod kojim se vidim potpisujes , a ta pesma mi i dan danas stoji ispod projekata kao primer kako bas treba da zvuci cak i u odnosu na strane produkcije.... )jeste prica o kojoj treba da se govori , a te stvari ovde niko nije spomenuo ......

A sto se tice nervnog stanja gore pomenutog ...... ne razumem cemu takva reakcija ? Pa svako ko ga poznaje to zna i to je zdravstveno stanje koje mozda i ne bi trebalo da se pominje da dirktno ne utice na komunikaciju sa klijentom ....... pa cak i ( zajednicki ) frizer me je ( ne znajuci da se poznajemo ) rekao .... " nemoj da obracas paznju .... ovaj je ..... " .

Druga stvar , radio sam jedan projekat sa njim ....... to je stvarno jedno od gorih muzickih i studijskih iskustava u mom zivotu ( to je bilo pre jedno 5 godina ) i taj album je zavrsio neko drugi , jer na kraju nikome nije bilo jasno sta covek radi i hoce ...... doticni covek koji je zavrsio album se nevidjeno namucio da ispravi sve ono sto je pionir Srpske produkcije .... ( necu da koristim ruzne reci )

Ono sto je Habic ranije radio ...... je za svako postovanje ....... i covek je ceoma muzikalan .......

Sto naravno ne menja moju izjavu ..... samo sam objasnio nesto sto sam sturo rekao u par reci ....

I mislim da si u pravu za Studio kliniku .... i podrzavam te i mislim da neke stvari trebaju biti recene ...... a ne samo ostavljene kao price , jer to bas i ne vodi nikuda ....

Pozdrav
Max is offline