Re: Behringer BCF/BCR2000
Citao sam sad ovaj thread i prilicno se zainteresovao za taj behringer sa potovima .... mozete li mi kao pocetniku objasniti kako uopste to funkcionise
Nemam sintova koje koristim osim vst .... da li mogu da upravljam vst instrumentima preko ovoga i kako to da uradim ....
A mnogo bitnije , da li mogu da sa njim okrecem urs eq i sl .... ako je odgovor da .... kako on prepoznaje eq .... ili se hvata na prvi fx slot u kanalu .... zaista mi uopste nije jasno kako ovo funkcionise .... to bi trebalo da je kao mackie c4 ali je ovo daleko jeftinije a uopste nije losije resenje ....
i ako moram da svaki put naznacujem sta radim , zar nije onda brze uraditi misem ( ovo mislim na eq podesavanja ) ... vi klavijaturisti svakako imate korist da besomucno vrtite dugmice da bi dosli do pravog zvuka ali kako onda znate sta je koje dugme , jer su ti potovi ravno postavljeni ( bez vizualnog smisla ) i ne poodsecaju na one sa klavijatura , pa me interesuje neko pocetnicko objasnjenje ..... tj da li meni to uopste treba
Sto se fadera tice tu bih se ipak odlucio za mackia ili sve interesantnijeg tascama 2400
Unapred hvala
Pozdrav
|