#
Dushan.S
meni se kod plugina ne svidja (ajde sto je mutan) vec sto je midlasto-mutan

,ne znam kako da opisem,smetaju mi ti sredji sto nekako ne idu uz hi-gain,na to sam mislio kada sam rekao da mi se ne svidja karakter,bio je jedan topik na kvr-u,gde je neko postavio klip ozvucenog rectifiera (nije bio u pitanju neki studio,vec je lik to uradio u sobi sa jednim mikrofonom,koliko se secam) sve je bilo onako prstece sa puno distorzije i visokih,ali se cuje da zvuk ima u sebi to zrno i da bi bio odlican da je malo sredjen,(posto gitara nije bila u miksu,vec sama) E to (zrno) ja ne cujem u midievom pluginu dok ti cujes
mislim strava ako plugin ispadne na kraju nesto stvarno dobro za hi-gain,(mada sumnjam posto mi midi ne deluje kao neko ko se razume u pojacala

) i ako bude bar blizu kao line6.(koga doduse nisam ni cuo uzivo,ali vidim da svaki studio ima pod XT,pretpostavljam da line6 ima ubedljivo najbolji modeling)
G.rig jeste jos daleko od neceg bar korisnog za higain,ono sto si negde rekao da sa g.rigom koliko ga god tweak-ovao dobijas razlicite stepene ruznoce,i da mesina kutija zvuci kao da je ispod cebeta

,to je skroz tacno,i ja se nekada uhvatim da pola sata namestam neki zvuk i sta god radio uvek ostane nesto ruzno sto se ne da popraviti.
e da htedoh da te pitam,video sam na Kvr-u za ove andy sneapove semplove,
pa kako ti se cine?