Quote:
Originally Posted by LACKY
Ima vas dosta na Rumskom koji dobro znate engleski i sa malo strpljenja i svrljanja po netu mogli bi sastaviti za veoma kratko vreme bolju knjigu namenjenu pocetnicima pa i za naprednije konzumente audio ing.
To bi cak mogli da pokrenete zvanicno npr. pod pokroviteljstvom rumskog a ne da raspravljamo o studio klinici!
|
ma daaaj. a zasto nebi raspravljali o 'klinici', ali konstruktivno sa argumentima?! niko nije savrsen pa tako ni vladimirove knjige, ali ja san stvarno puno nauci iz njih. ovu trecu san cita samo djelimicno, jer mi je vladimir sla neke dilove i jako mi se dopalo.
a sto se tice pisanja novih knjiga, citirat cu vladimira:
Quote:
... glavni cilj ove druge knjige iz ciklusa 'studio klinika' je da detaljnim osvrtom na muzicki tonski studio donekle postavi osnovni nivo poznavanja ove problematike. najiskrenije se nadam da ce ona stimulisati i druge kolege, vrsne i iskusne poznavaoce ove oblasti, da pisuci nove knjige doprinesu globalnom podizanju nivoa znanja svih zaljubljenika u ovaj divan posao.
|
kolege..., sto cekate?! pisite i komentirajte, ali argumentirano, da nam se opet ne dogodi da radi neargumentiranih pljuvanja po ljudima izgubimo jos kojega kvalitetnega membera ko sto je bi
ris (branislav jugovic) i kojega nikad necu prizalit sto ga vise nema na forumu.
eno, ga covik sad pise za neke strucne casopise, a mnogi su od njega mogli i ode na forumu puno naucit, da je bilo vise medjusobnega postovanja i uvazavanja.