View Single Post
Old 24-12-2005, 11:26 PM   #3
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: RME 9632 ili emu1820M

Mozda se čini čudan izbor, ali i jesu dvije krajnosti ako se gleda iz jednog drugog kuta od ovog iz kojega ja gledam heheh.

Sad me iskljucivo zanimala kvaliteta samih konvertera na RME u odnosu na EMU i stabilnost ..
Znači dva kanala koja bi sad koristio a kasnije proširio a/d konverterima naravno, ni pretpojačala nisu važna...

Znači ako za istu cijenu mogu dobiti 2 RME ulaza koja su kvalitetnija od emu-ovih 8, onda je izbor RME, samim time što naknadno ima veću mogućnost nadogradnje, a meni su zasad potrebna samo 2 kvalitetna ulaza.

Ne znam, ako ima koja bolja kartica u rangu do 500 eura, da ima bar dva kvalitetna ulaza/izlaza i k tome bar ADAT opciju a bolja je od emu ili rme, preporučite je.
Drage ću volje uzeti savjet u obzir...

Ovako po glasinama EMU ima bolje konvertere od terrateca i M-audio, ESI..itd, a u tu cijenu jedino ulazi RME.
Kad se sve to uzme u obzir, uopće mi se ne čini čudan izbor ove dvije kartice, ako me razumijete.
Tražim jednostavno bar dva kvalitetna ulaza/izlaza sa mogućnosti dodavanja konvertera ubuduće za cijenu do 500 eura. Emu isto tako ima adat konekciju, ali me zanimao kvalitet njezinih 8 u odnosu na 2 kanala rme-a i stabilnost iste.

Ako je sad jasnije bar malo..

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 24-12-2005 at 11:35 PM.
MD is offline   Reply With Quote