View Single Post
Old 24-12-2005, 12:38 AM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Beovizija / Eurovision

Quote:
Originally Posted by ProkDu

skoncentrisi se na plesacice iza, skoncentrisi se na plesacice iza, ... i nedaj se ... :o

Meni ce onda biti mnogo zabavniji sledeci izbor za pesmu evrovizije ako budi takvih ucesnika. Ja sam jedan od onih staraca koji sede na balkonu, iz MupetShow-a.
Pazi, po?to retko gledam televiziju, mo?da tv ne valja pa raste?e po ?irini...Plesačice su izgledale kao neke mis provincije u turskoj...Jedna koje je bila ispred, jo? samo brkove da je imala, onako jedro ugojena, ali istovremeno u formi. Agrarna lepotica par ekselans. Znači te?ko da će me pevačice spasti bola

Quote:
To sigurno nije ta pesma (cisto zato sto pesme za euro song nesmeju biti emitovane sem u zvanicnom predstavljanju) ali nemoj da te ovo utesi jer ako mislis da ce zvanicna za takmicenje biti bolja nece ti biti lako kada je cujes!Mada ko zna?
Ono sto znam pesmu im je spremio Kiki ex Piloti i normalno u tandemu sa Marinom Tucakovic.
Ako pobede i odu u Grcku mozda ce Sasa Popovic postati Trevor Horn(ima tu simbolike oba nose naocale)
Da, ne smeju biti emitovane, zaboravih na pojedinost u ?oku. Zbunilo me je ?to je tgd? tgd? tup-c tup-c pesma, jer sam pretpostavljao da će biti neki backstreat boys propu?ten kroz prizmu na?e etno stvarnosti, znači kao sporać ?ta već. Trevor Grand je moj omiljeni medijski lik oduvek, i ako ta pesma ode u Grčku, naći će se na listi za Hag, samo ako neko tamo čuje pesmu. Ne ginu nam ponovo sankcije.
Dushan_S is offline