Quote:
Originally Posted by bassystem
Quote:
Originally Posted by andreja
ja sam mislio da su u ovim vremenima iscezli ljudi koji ne znaju da je slusanost direktno proporcionalna medijiskom marketingu i veruju da umetnicki kvalitet igra nekakvu ulogu u slusanosti i popularnosti.
|
ne želim ja nikakve igre ni prepucavanja s tobom, nego me iznervirao ton kojim si ti meni objašnjavao ove trivijalne stvari, k'o da sam dijete, ili živim na Marsu pa ne vidim šta se dešava pa si ti tu da mi otvoriš oci...
|
ono sto je tebe iznerviralo (gornji citat) zapravo sadrzi kompliment u zavijenoj formi, a ton moje poruke je bio podesen za lamentiranje, a ne za soljenje pameti. i da, tvoja izjava koju sam ja citirao u mojoj prvoj poruci na ovoj temi ("Da Darkvudi, ili bilo koji drugi bend napravi dobru kompoziciju svi bi ih slušali.") meni, iz vec pomenutih razloga, zvuci kao da je "sa marsa". ali nebitno sad, nisam imao za cilj da ti solim pamet niti da ton moje poruke zvuci onako kako je tebi zvucao.
-------
sto se tice gibonnia, ja ne pripadam njegovoj ciljnoj publici, a mogao sam da "svarim" nekoliko pesama sa tog albuma (mirakul), ali toliko mi je pesela prica oko njegovog bubnjara, basiste i njihove veze sa stingom (ko da je sting neki bog i garant dobre muzike makar ga samo poznavao neko ko svira na albumu

), dizanja produkcije u nebesa i uopste cela ta fama mi je smucila i te pesme koje su mi se svidele. nemam ja nista protiv ambicioznih projekata, stavise svidjaju mi se takvi izleti, ali sto je mnogo, mnogo je.