''Pozovi me da me nema'' bih ja protumachio kao: ''Pozovi me sebi da budem sa tobom, nisakim drugim i da nestanem sa lica zemlje - jer si mi ti dovoljna''
Mislim da u svakom tekstu moze da se pronadje smisao (ipak iza njega stoji neka prica, neki razlog zasto je napisan). Ona svakako nece biti ista za sve. Cak moze da se desi da ja mislim jedno, a da autor prica sasvim drugu pricu.
A shto se tiche Stingove pesme ''Every Breath You Take'', mislim da pesma nije nimalo losha i mislim da neki od vas meshaju dve stvari: Kada je pesma losha (kako kome) i kada je pesma IZLIZANA. Secam se svoje reakcije kada sam prvi put cuo tu stvar i necu da krijem da sam je slusao nedelju dana na REPEAT u winampu. Ali danas kada cujem tu pesmu, hocu da povratim

. Isto vazi i za ''Smoke On The Water'', ''Neko Te Ima Nocas'' i tako dalje.. to su sjajne stvari, samo su chute toliko puta da nam je stvarno dosta...
Isto volim i kada prodje odredjeno vreme da ne cujem neku stvar i onda je chujem na radiju...hehe znam da se uzelim...
@OFF
Super mi je ovo shto si rekao za Gibbonija