Quote:
Originally Posted by ProkDu
'ajde definisi ovo "besmisleni"? Sad si me totalno zbunio. 
|
?ivaća ma?ina kaska malo će nas samo ?iti tako slu?am tuđe priče oči mi se sklapaju pisaća ma?ina ?uri pi?e neko takno slovo da li jesmo ili nismo pleme, čini mi se di?emo samo da bi udisali ?to je na?e to je jasno habaju se priče noć hvata ?apat ide u?i nam se čulje nema vi?e stida....
javi mi da znam kad stigne? gde je to zauvek ne neću plakati ?ivot je krug a vreme voz znam doneće te ti odlazi? tamo gde gubi se put a sećanje na mene miri?u gde nekada ponovo znaćemo da poznamo početak ljubavi...
kako ja?u dani ćutanja tako ja?emo dane nadanja, huk, niko ne vidi put
nekada reči kao vučije zamke lako hvataju ljude ljudi zovu se a ti, ti priča? mi
molim te me vrati duboko u dodire u meni ni?ta ne di?e ja negde bih gde nema tih nemoći ?to dolaze...cveće neka govori govor neka otkrije tajni ?ivot biljaka sa planete lutaka...
rekla je "stani" nisam zano kako teklo je vreme ja sam mislio tek tako ona rekla je "mi" nisam mislio na nas rođen da hodam da ne čujem glas
i samo neka pali se sve ?to dugo tamno je a moje znam ?to bilo je oduvek zauvek njeno ostaje...
vidi kako letim sa hiljadu boja osmeh od srca učiniće sve ono ?to je opasno za druge za moju snagu nevidljivo je. Ovde je krug tako nelogičan pravac ljudi u njemu nasukani
Dođi do mosta gde počinju sve nesta?ne ?ivotne igre su duboke...
ili:
Hteo bih negde da te vidim
Kao slučajno
U kom d?epu ovaj grad
Te noćas sakrio,
Sada ne mogu da zaspim
Ne?to se dogodilo
Poludeo sam sasvim
Od kad mislim na tebe,
Sve se izmenilo,
Kad sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu
I taman kad se noge naviknu ti vi?e nisi tu