Thread: Volim Gibonnija
View Single Post
Old 21-12-2005, 02:57 AM   #56
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Volim Gibonnija

Quote:
Originally Posted by bassystem
@boggy
........Ja jo? uvjek slu?am muziku na Sansui-u (hi-fi pojačalo) iz 1970god, koji te?i
26kg. To se danas vi?e ne pravi...
Cuvaj to pojacalo... ne kao antiku... nego kao vrhunac viteskog dizajna tih godina... Samo da mi je da nadjem negde onu seriju sa balansiranim ulazima... mrak!

Quote:
ne znam ni sam, recite ?to mislite
Sta reci? Nije to za mene, ali pokusacu da doprinesem... Gadno je kada ponestane onoga sto generise kreativnost (ne mogu da objasnim sta je to)... tada ni mikseri ni zvucnici ni instrumenti vise nisu ni bitni... gube smisao... kreativnost je u ljudima, i da bi se ispoljila potrebno je nesto sto cak nije ni radost ni tuga... nadahnuce, valjda... otkud znam... ova teskoba koju osecam kod ljudi na svakom koraku me tako sroza da mi dani i dani trebaju da se oporavim od nekakvih dogadjaja... da li je besomucna jurnjava za novcem problem? Ko zna? Mozda jeste, ali za cim god se besomucno juri nikada se ne stigne... pa ni toga novca opet nema (dovoljno) na kraju... cemu onda tolika halabuka? Kao kad samo mases rukama a ne pomeras se s mesta... od pola na gore izgleda kao da trcis... Da li je problem napraviti dobru pesmu/muziku, ne znam, verovatno jeste... sta je sve potrebno za to? Moze li mi neko reci?... ajd' dosta... da ne gnjavim dalje...

Quote:
ps @boggy: kako misli? "u na? pos'o se ne razume?"? Oće? da ka?e? da se na bavi? muzikom?
Ne, ne bavim se muzikom. Mislim,... cujem, nisam gluv... i to je sve.

Quote:
ps2: nemojte mi zamjerit na ovolikim postovima, imam grip pa sam kući, i malo mi je dosadno, ne mogu ni?ta da radim...pozdrav
Ne zameram, barem ja...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote