Thread: Volim Gibonnija
View Single Post
Old 20-12-2005, 05:30 PM   #5
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Volim Gibonnija

Quote:
Originally Posted by bassystem
čekaj, ti sad oće? da bude? duhovit, ne kapiram? Ili nisi shvatio? Nisam ja tra?io da pravim sektu obo?avalaca, nego sam htio da čujem od vas koji ne volite takvu muziku ?TO VI SLU?ATE, i ?to vam je dobro, mo?da ne?to novo naučim...Kakvi su vama tekstovi dobri i da li po vama ima i?ta da valja sa ovih prostora...a ako vam ni?ta ne valja odavde, ?to onda slu?ate?

ps: i molim moderatore da ubuduće bri?u ovakve glupe komentare
Pre svega ajdenda kazemo da te nisam razumeo a ni ti mene vidis kako je tema lepo krenula malo vatre i onda ima sta da se procita i diskutuje naravno da mnogo cenim Gibonija iVladu pa negde i Joksimovica ali problem je u tome sto se otvori tema o novoj Joksimovicevom CDu i ja uzmem i detaljno preslusam CD da bih pokusao da dam neki koliko mogu objektivan sud o materijalu a ono se tema pretvori o polemisanj na nivou osnovac kako je Vlado bolji pa nije nam nivo bavljenja analizama na tom nivo da utvrdimo dali je bolji burek od cipele ja to nemogu da poredim na takav nacin heteo sam da dam jedan sud o njegovoj produkcij tahnickom aranzerskom pa i kompozitorskom nivou bez prdrasude dali se on meni licno dopada ili ne a ne na nivou to je seljacizam i u startu je kurac pa valda i tu postoji nesto sto nosi odredjeni kvalitet pa da ga uocimo ako je ovo mesto gde bi neko nesto mogao pametno da kaze sa stanovista ljudi koji se bave ovim poslom generalno. tako da sam te cacnuo cisto radi reda da bi se malo razbila ucmala atmosfera i to je po meni pozitivno jel nema diskusije bez malo zara. nadam se da se ne ljutis!

http://bibermusic.com

Last edited by LACKY; 23-12-2005 at 01:27 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote