Quote:
Originally Posted by andreja
ja sam mislio da su u ovim vremenima iscezli ljudi koji ne znaju da je slusanost direktno proporcionalna medijiskom marketingu i veruju da umetnicki kvalitet igra nekakvu ulogu u slusanosti i popularnosti. ako si skoro gledao pink ili mtv/vh1 znaces na sta mislim... mnogo je vaznije stvoriti ime i biti sveprisutan u medijima nego imati dobre pesme. naravno, to vazi za ljude koji zele da budu popularni i slusani i da im se cela prica oko muzike isplati. ja ne mislim da tu ima nesto lose, cak naprotiv. ali cela prica o dobrim pesmama i kvalitetu muzike se po meni nikad ne sme vezivati za popularnost i slusanost.
tetive na sakama sam isteglio kucajuci po raspravama na slicnu temu na drugim forumima, pa se izvinjavam na odsustvu detaljnijeg objasnjenja svojih misli.
|
aaaaa.....tako znači? Jebiga, nisam znao...Znači slu?anost je direktno proporcionalna medijskom marketingu? E, da sam to ranije znao, đe bi mi kraj bio...Eto, sad kad sam i ja prosvijetljen, nema vi?e ljudi koji vjeruju da treba praviti dobre pjesme