Thread: Volim Gibonnija
View Single Post
Old 20-12-2005, 02:52 PM   #44
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Default Re: Volim Gibonnija

Quote:
Originally Posted by andreja
ja sam mislio da su u ovim vremenima iscezli ljudi koji ne znaju da je slusanost direktno proporcionalna medijiskom marketingu i veruju da umetnicki kvalitet igra nekakvu ulogu u slusanosti i popularnosti. ako si skoro gledao pink ili mtv/vh1 znaces na sta mislim... mnogo je vaznije stvoriti ime i biti sveprisutan u medijima nego imati dobre pesme. naravno, to vazi za ljude koji zele da budu popularni i slusani i da im se cela prica oko muzike isplati. ja ne mislim da tu ima nesto lose, cak naprotiv. ali cela prica o dobrim pesmama i kvalitetu muzike se po meni nikad ne sme vezivati za popularnost i slusanost.

tetive na sakama sam isteglio kucajuci po raspravama na slicnu temu na drugim forumima, pa se izvinjavam na odsustvu detaljnijeg objasnjenja svojih misli.

aaaaa.....tako znači? Jebiga, nisam znao...Znači slu?anost je direktno proporcionalna medijskom marketingu? E, da sam to ranije znao, đe bi mi kraj bio...Eto, sad kad sam i ja prosvijetljen, nema vi?e ljudi koji vjeruju da treba praviti dobre pjesme
bassystem is offline   Reply With Quote