Thread: Volim Gibonnija
View Single Post
Old 19-12-2005, 06:39 PM   #19
MHz
Pro Member

MHz's Avatar

Default Re: Volim Gibonnija

Quote:
Originally Posted by Oggy
Samo bih zamolio sve ucesnike u raspravi da imaju na umu da to ko kakvu muziku slusa ne daje povod za osudu ili napadanje, pa da ako se vec otvorila ovakva tema, diskusija bude na nivou zasebnih izjava i stavova, a ne generalizovanja "kulture" i "nekulture", jer na taj nacin samo neko moze da bude povredjen ili uvredjen, a zapravo se nista ne resava.
@Dushan_S

Ti ovo izgleda nisi procitao. Mozda i jesi ali ne zelis da poshtujes tudje mishljenje. Opet iznosim svoje, nista nisam komentarisao a opet me neko napada. Rekao sam da su po MENI, dostojni.

Razlika izmedju toga kada zasluzujes svetsku slushanost i kada JESI svetski slushan je velika.

''Zapremina'' je pesma koju gooomila mase zna. A verovatno nisi dovoljno slushao Darkwoode cim mislish da se nijedna njihova pesma ne moze odsvirati na gitari. Kreni od pesme ''Filadelfija'' koja je sjajna a ipak (po meni) nije dobro ni usnimljena ni isproducirana (ipak su bili veoma mladi i ''broke'' ). Probaj da zamislish kako bi ta harma i ta melodija iz refrena legle na neki dobar (komercijalan) beat... tebi se mozda u startu nece svideti pesma i ako bude tako - OK!

ako budesh hteo jos (mislim kad skines akorde od Fildelfije i kad budes smuvao neku dobru ribiku (koja gotivi Darkwoode )) javi...

p.s. Odsviraj mi na akustari Idioteque od Radiohead-a (ne znam tacno u koliko miliona kopija su je prodali) i imash od mene poklon...

''Mislim da ne treba potcenjivati inteligenciju ljudi, i da čak i potpuni retard može da na nekom nagonskom nivou oseti da li ima nečega u pesmi ili je to tek tako''

''Odem li u-venu-cu, ostanem li poludecu'' i onda vidish lika kako plache uz tu stvar..Jel on plache tek tako? A jel ima nechega u toj pesmi? Kakva je to pesma? Daj molim te...

A shto se tiche produkcije slazem se da je PAKOVANJE, ali PAKOVANJE SE PRODAJE! i ovde i svuda u svetu...zamisli Britney Spears koja sedi u rolci i svira svoje ''hitove'' na akustari na TRL-u bez komentara

Last edited by MHz; 19-12-2005 at 07:03 PM.
MHz is offline   Reply With Quote