Thread: Sta je bolje?
View Single Post
Old 19-12-2005, 04:03 PM   #20
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Default Re: Sta je bolje?

Quote:
Originally Posted by Oggy
@ Color

Bogami jeste dobar. Jako. Jedino mi bezveze da ga pominjem konkretno u ovom kontekstu jer njegova reputacija i ono sto on zaista radi zasluzuje stvarno postovanje.

Ali, vidis, zanimljivo je to da je i on sve vreme dok se mucio branio PT i pricao bajke o njemu, sto do kraja sessiona nismo imali prilike da se uverimo, na zalost.
Ma vi ste bre PT sektasi

Sav audio editing je neuporedivo brzi u Pro toolsu. Radio sam godinama na steinbergu, od XT-a, pa nadalje. Sto se tice midija, to je dosta sredjeno u sedmici. Pritom imajte u vidu da je Pro Tools jedan od rijetkih sistema koji radi na svom DSP-u (uz Creamware, koji ne podnosim, a Creamware znam od Triple DAT, ISA verzije, znaci malo manje od 10 godina, kad sam i poceo da ga mrzim, jer su naplacivali driver update, i pravili najgori softver ikad), sto, po meni, ima itekako veze sa tim kako sistem zvuci. Vezano za to, po ko zna koji put-imate rezultate slusnih testova na 3D Audio sajtu. U svakom slucaju, ja mnogo brze dolazim do rezultata u PT nego kod Steinberga, sto ne mora da znaci nista, mozda sam se ja jednostavno navikao. Pitajte Maxa, bio je kod nas prije neki dan, i vidjeo je koliko brzo moze da se radi u PT.

Max?

dvuckovic is offline   Reply With Quote