View Single Post
Old 19-12-2005, 04:02 PM   #25
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom

Quote:
Originally Posted by ANITA
Da kazem ?eni da odjebe? :o Cuj, takva stvar se moze reci ljudima koje volis, koji su ti bliski, prijateljima i slicno... ali nepoznatim ljudima i to jo? senzibilnim ?enama kojima je moje mi?ljenje preva?no..
Ali snasla sam se nekako.... doduse nakon 6 sati mucenja (pa nisam ni ja znala da joj ne ide..)...
Kao da mi "netko" zeli pokazati da sve moram sama, pa i pjevati. Koga god da pozovem to ne radi kako sam očekivala. Ili mo?da moje predpojačalo ne valja! p Vise ne znam sto mislit....
?to se brine? da li fal?ira? Ono ?to se ne mo?e dobiti tehnologijom je interpretacija. Bitno je da je tu negde, uvek postoji Melodyne i tome slično za ?tim, a posle 6 sati, interpretacija verovatno ne liči ni na ?ta, uzalud je insistiranje i dug rad, kod pevača stvari postanu samo jo? gore. Tehnička perfekcija je po?eljna ali to da pevač dočara ne?to je va?nije. Na tvom mestu verovatno bih je sad kad zna pesmu pozvao na jo? sat vremena za koji dan i samo poku?ao da mi otpeva pesmu ?to emotivnije i iskrenije (naravno ako ti sa te strane odgovara, nevezano za tačnost), a na?timovao je kasnije. Uostalom, čuo sam neke pevače koji su jako dobri, ali zbog nekog razloga taj dan ne mogu dobro da uhvate intonaciju. Ako ti je sve ostalo u redu, boja glasa, osećaj za ritam, da li ume da po?uri i zakasni kako treba, naglasi prave reči, "odglumi" pesmu, to je to.
Dushan_S is offline   Reply With Quote