View Single Post
Old 17-12-2005, 08:26 PM   #10
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: CUBASE IMPORT vise MONO traka odjednom

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
A kako ti to importuje? wav-ove?
Kod mene kada u prazan aran?man na mesto gde nema nikakvih track-ova direktno iz explorera prenesem vi?e mono wav-ova, on mi automatski napravi mono trake... Dapače ne razumem kako uop?te mono wav mo?e da ti postane stereo???
U kojem smislu mislis direktno iz expolorera? Bez opcije IMPORT? Samo povuces (kako se moze npr. u wavelabu) u projekt?

Moj projekt je vec pun i stereo i mono traka (i htjela sam dodati jos neke)! Da otvaram u novi projekt, vjerojatno bi otvorio po setingu otvorene trake, ali ovako u cijeli raznolik projekt ne ide... U tome je stvar zasto experiment na praznom projectu ne djeluje isto i vama pali ovo sto meni ne pali (jedino trebam provjeriti ovo Dushanovo povlacenje)

A mono wav pretvori u stereo i to tako ako sam panirala i tako exportirala da napravi lijevu traku jacom od desne... a ne normalno da bude mono koji je npr. R27 paniran kao sto se dogada kad otvori u mono.

Ma dobro... ovo je blesav problem... i mora biti jednostavno rjesenje. Jednostavno odbijam sluziti programima i izvrsavati jednolicne radnje. To je posao za robote, ne ljude.
ANITA is offline   Reply With Quote