View Single Post
Old 15-12-2005, 01:02 PM   #10
LORD
Junior Member

Default Re: Hitno MIDI u MP3 ili WAV

Patalo pozdrav, hvala i tebi i da zna? oraspolo?io si me onim: "Na tim tvojim stranicama....." Јо? i da su moje, dobro bi bilo... Nemoj da se ljuti?, dobronamerna ?ala u celoj frci Inače P2P mre?e su /valjda/ uzajamno i dobrovoljno razmenjivanje fajlova, to svi otprilike znamo, evo i časopis BUG koji izmedju druge uzimam redovno, imao je i temu broja P2P sa svim programima i uputstvima. Ne ?elim da idem off, ali ipak mislim da to ne treba me?ati sa WAREZIMA, mada nekim provajderima i ovo smeta pa isključuju....... Da se vratimo na problem. Tačno si mi i odlično opisao proceduru i alate, a tako ne?to bih i ja uradio - ali rekao sam - da sam u svojim "radnim prostorijama". Tada ASIO4All mi ne bi ni bili potrebni, ali trenutno sam na tudjem kompu u drugom gradu i ne mogu ga "opterećivati" sa Cubaseom itd.itd. Razume? me, nadam se. To sve im posle neće biti potrebno, a nema smisla da trpam ljudima nepotrebne stvari, za koje bukvalno nisu ni čuli, a za sitan posao od 30-tak fajlova! Zato, ponavljam opet - i tra?io sam ne?to "malo" ?to će odraditi posao - i ne toliko profesionalno, ali ne i da "krči i pucketa" kao ?to radi OVO ?to sam na?ao. U svakom slučaju - najlep?e hvala za razumevanje i za pomoć, koju cenim i po?tujem najvi?e od svega. Pozdrav.
LORD is offline   Reply With Quote