View Single Post
Old 14-12-2005, 02:49 AM   #4
statusband
Senior Member

statusband's Avatar

Default Re: Pocetnicki problemi na korgu pa80?

Quote:
Originally Posted by sadux
jesam pre 7 dana.. i mogu da kazem da sam odusevljen majke mi..klavijatura radi do bola..Pazi,ne mogu da se ne nasmejem na neke komentare "kolega" koji kazu-"Dobro brate radi u sobi,ali kad je zakacis na razglas,ocaj!"
za ovo,ok,provalio sam sve to i ok mi je sad..
Pazi sad ovo,kad sam na svirci,posto sam trenutno u bendu - bas i ostalo,napravio sam stil za to pa mi je sts1 bas&strings,sts2 klavir itd..E sad jel mogu da namestim samo za taj stil da mi idu spikers na off,da dzabe ne silujem zvucnike njene?Ja praktikujem da udjem na global pa pre svirke to odradim,pa me interesuje da li moze samo za taj stil?
Drugo,mnogo bi bode oci ovo svetlo na displeju jel moze to da se smanji nekako?
I kako da namestim,i jednom stilu ali na STS3 gde mi je klavir da mi dinamika bude na 4,ali samo na tom!Znam da u globalu moze ali ne znam ovako pojedinacno..
I poslednje kako da obrisem ceo world style i uopste njene stilove fabricke...

hvala unapred..
pozdrav od mene..
Jesi li kupio kod onog lika ciji sam ti broj dao?

1.Ne mozes da sredis sve stilove na njenim zvucnicima,pa da je odneses na svirku i da ocekujes da ti radi isto,to je normalno,zato tim momcima i ne radi kako treba.
2.Kako si napravio stil samo za to,ne razumem,valjda si napravio performans samo za to?
3.Koliko ja znam,ne mozes da napravis da se iskljucuju zvucnici samo na tom performansu.
4.Svetlo ne moze da se smanji
5.Nikako ne mozes da napravis da ti samo taj klavir bude sa dinamikom,osim da sve boje koje koristis,sredis u User banku tako da na svakoj skines dinamiku,osim,na onima na kojima ti treba dinamika,pa da posle ukljucis dinamiku u Global-u na "9".Mukotrpan posao
6.Fabricke style-ove ne mozes da brises,ali mozes da ih presnimavas,tako sto ucitas novi preko njega,na sledeci nacin:
Stisnes:"Disc",pa "Menu",pa "Utilities",pa prebacis na sledecu stranu,pa gde pise "Fact. Style Protect",stavis na "Off",onda odes na "Menu" ponovo,pa "Load" i ucitas stil koji hoces,preko fabrickog.
Kad krenes da ucitavas,prvo ce ti ponuditi "User",ali ti namotaj Data tockicem u nazad i on ce poceti da ti pokazuje mesta na kome su fabricki stilovi.
Ovaj postupak je potreban posle svakog ponovnog ukljucivanja klavijature.
Pozdrav