View Single Post
Old 14-12-2005, 01:04 AM   #7
amko
Junior Member

Default Re: Zablokirao mi PA1Xpro!!!!!!

Ponavljam post kako sam rijesio problem, zato sto ga vi izgleda niste procitali da sam rijesio problem, on je lociran iznad vaseg posta i stigao je u medjuvremenu dok ste mi vi odgovarali i zato ga niste videli. Klavijaturu sam kupio u Kraljevu kod Jovice, i sve je doslo uredno i novo u radnji, inace i mislim da je vrlo pedantan prodavac i ugledan na ovim prostorima i nije mi ovo da prvi put kupujem opremu kod njega,
ne znam na sta ste mislili kako mi je prodao i sta je to trebalo da dodje uz njega?
Ja sam dobio knjigu sa uputstvom ali na Njemackom ne i na Engleskom, stalak za note i uputstvo za novi OS 2.52. plasticni kit u slucaju ugradnje CDRW, ako jos nesto dolazi a on mi nije dao recite ako ste vi dobili nesto vise!?

@tiki zthe bojler
Ne ljutim se na tvojim izrazima ali mislim da si malo prenaglio sa zaključcima. Nisam bas tako mlad i naivan muzicar, imao sam iza sebeTechnics KN1000,KN3000,Roland VA-7 i sada KORGA PA1XPRO i sve sam ih kupovao iskljucivo nove, i ne bih se upustao u neke avanture sa svercerima i slicno. A SET sam skinuo zato sto pise da je za KORGA, doduse nije pisalo koji model, a posle sam saznao do cevapa da je to za i30, i zato je zaglavio.
I hvala BOGU rijesen je problem.
Ako neko ima da mi proda Dobro sredjen SET rado cu ga kupiti, mislim kompletan Backup sa hard diska, ne mora to da je u nekoj velikoj meri sa puno semplova nego u velicini jedno dvd 4.7GB najvise. Placanje po dogovoru na PM ili na E-mail.
Hvala svima na pomoci i Zivjeli!!!!!!!

Nekoliko sam puta reinstalirao OS ali nije pomagalo, pa sam cuo neke finte sa dugmadima FADE IN/Out, i INTRO1, ali mi niko nije precizno objasnio kada treba da se stisnu ova dugmad, dok nisam procitao sa ovog linka, http://www.yu-midi.com/modules.php?n...showpage&pid=8

tamo pise za PA80, da treba stisnuti FADE IN/Out, kada dobijes pitanje hoces li da instaliras OS sa flopya, probao sam sa FADE IN/Out, ali nista ali kad sam stisnuo INTRO1, pocelo je da puni sistem i posle restarta sve je proradilo a sada vrsim backup resorsces, i sve ce biti ok!!!!
Znaci ne treba da se drzi prilikom paljenja INTRO1, vec kad ubacis prvu disketu OS, i kada treba da se izabere da li da intaliras OS sa flopya samo umjesto OK sisnuti INTRO1, i vrsi se reset s tim sto se OS mora instalirati do kraja sto je normalno, i backup music resources!
Hvala vam svima na pomoci!

Last edited by amko; 14-12-2005 at 01:26 AM.
amko is offline   Reply With Quote