Quote:
Originally Posted by kompozitor
Takodje .
Boggy , cini mi se da je lakse tebi da zapocnes temu nego nama .
|
Pa to sam vec pokusao.... Mislis na metodu "bezuspesnih pokusaja"? Radio sam i to... ali ne bih sada.
Quote:
Imam predlog , pocni pisati sta ti prvo padne na pamet . Vec cu pitati sto mi ne bude jasno .
|
Vec imas negde u threadu da sam nesto nabacao... vise na slepo... nesto sam pricao o procesorima/ljudima itd...
I seti se da ja
licno nemam problema sa tim sto mi nesto zvuci razlicito, posto ne razlikujem apsolutno nista... sve mi je to isto... ja se ne bavim muzikom uopste. (na vas nacin)
OT
Ne prihvatam jedino, da sprave koje se bave obradom zvuka, svojim "neobjasnjivim" ponasanjem trebaju da vam unose "razlicitost" koju ne ocekujete... mislim da oni koji izuzetno dobro cuju trebaju da imaju opremu koja bi bila po njihovom ukusu... iskustvo mi kaze da kasnije sa tom opremom moze razlike i greske da cuje i moja majka, koja se isto kao i ja, ne bavi muzikom a ima dosta godina.... itd. cudna su ta saznanja.
Ako mi
nesto bas treba "na sluh" da se testira onda znam koga cu da pitam za misljenje... mada je jako tesko meni preneti utiske da ih razumem i shvatim gde da korigujem dizajn,... ali mislim da to moze da se nauci... imam
subjektivni osecaj da je
Hann-ov wavelet dobar put ka nekoj "azbuci" za medjusobno razumevanje... ili barem nagovestaj dobrog puta...
Takodje, iako je sve to jako tesko, verujem da je to dobro, jer ono sto je jako lose kod audio elektronike i apsolutno nepozeljno... je, pogadjas, upravo subjektivizam konstruktora i/ili nepostovanje tudjeg subjektivizma od strane konstruktora...
/OT
Pozdrav i tebi i
nadam se da ti je jasno zasto ja ne mogu prvi da pocnem... iako sam cak i pokusao bez uspeha.
bogi