Re: Woofer problemi
Sla?em se sa tobom to sa frekfencijama i to je - to, u realnosti.
A ?to ka?e? vredi bas pojačalo....Zna? koliko vredi - 100W Melodija koja se na?la - eto pri ruci...?ta da ti pričam dalje. Ali ima dodatni ekvilajzer i probao sam, ka?em - ?ta ko?ta poku?ati. Čoveče, neće? da veruje?, i pored svega ?to smo svi napisali - bukvalno razvaljuje! Evo i ja se čudim i da ovo pi?em i koristim reč "razvaljuje"! Svakako da i dalje nije to ono pravo, ali koja je razlika samo sa satelitima, i plus sa ovom kantom, ma ne mogu da opi?em - to samo treba da se čuje! A da ka?e neko - ovaj se ne razume ni?ta i pojma nema od muzike - nije ba? tako (ne bih redjao titule i iskustva, jer najvi?e od svega mrzim to, shvatate me...)
E sad bojim se da ne rikne kanta, po?to nije za tu namenu, a i te?ak je za transport, kutija ima veliki volumen...
U svakom slučaju, subwoofer se mora nabaviti, ali nisam ja kriv ?to ?ivim trenutno u "Zoni sumraka" gde je i Gospod rekao - laku noć, pa čovek ne mo?e da kupi niti kabel za peglu, a kamo li bilo kakav instrumenat! Nadam se da me sada bolje shvatate za?to radim ove cirkuse!
Hvala Vam ljudi i kolege i najveći pozdrav.
|