View Single Post
Old 12-12-2005, 03:16 PM   #48
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"?

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
....
Ne kritikujem pitanje ni tebe lično, dapače dva posta te pozivam jer ?elim da podeli? svoja iskustva i razmi?ljanje na tu temu. Kritikovao sam rekla kazala pristup, upravo zato da bi razgovor bio konstruktivniji na temi, i da bi bilo neke vajde od nje.
Bojim se da mora da se pocne ispocetka, ceo ovaj thread izgleda "vec vidjeno". Izgleda da neki clanovi ovog foruma imaju "kratak fitilj" na "strucnjake", na zalost samo to vas nece spasiti od istih...

Ako procitas thread, videces da ocekujem konkretna pitanja... tema je siroka a vremena malo... budi razuman.

I zamolio bih ostale clanove da ne kritikuju tudja pitanja, ako nemaju svojih ili ne zele da postave svoje...
Vec cu se sam snaci sa njima... drugim recima, nemojte mi "pomagati" u tom smeru, ako je ikako moguce.... postoje mnogi drugi nacini za pomoc i podrsku... i na tome cu vam biti zahvalan.

Primer:

Znaci ako vam dva programa zvuce isto zato sto vam se proizvodjac "kune svim sto mu je najdraze", da su to dve identicne stvari, smatram da to nije odgovor na pitanje koje je postavljeno u threadu... to znaju vec mnogi na ovoj listi... mnogi su okusili na svojoj kozi takav generalan stav.

Quote:
Nekako se nadam da smo se sad bolje skapirali. Sve najbolje.
Nadam se i ja.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote