View Single Post
Old 11-12-2005, 02:07 AM   #6
cevap
Member

cevap's Avatar

Default Re: Sta da kupim Roland G-70 ili Korg PA1XPRO?

Quote:
Originally Posted by amko
cevap@
Moj prijatelju, lako je reci ubaci mu ovo, ubaci mu ono, da li ti znas da se ja prvi put srecem sa korgom, i da pojma nemam kako se radi sa tim, i da hvala BOGU imam dosta svirki,nemam vremena da se mnogo bavim podesavanjima i da sam dao za nju 2500 evra a jos uvijek moram da sviram na starom VA-7, od prije 5-6 godina, upravo zbog ovih podesavanja s...., a sada stize nova godina, htio sam da uzivam u novoj klavijaturi ali ...

ja brate hocu da sviram i da pevam a ne da mi zivot prodje u proucavanju klavijatura, zato sam razocaran. Ako imas podesen SET za PA1Pro molim te posalji ga na e-mail, platicu posteno tvoj trud. I malo bolje objasni molim te kako da sredim da mi fajlovi zvuce ljudski an kao na onoj kineskoj igracki od klavijature. Inace meni je familija u Svedskoj a ti si u Danskoj, nadam se da cemo se licno upoznati. Uplatu mozes dobiti iz Svedske. Nadam se da ces mi izaci u susret.
Pozdrav!
Mogu ti poslati neke setove koje ja imam u sintu. Nisu svi uradjeni 100 % dobro, ali ima ih koji su strava, boli glava. O placanju nema govora, zaboravi to. Samo sto ima jedan veliki problem, kompletan backup sistema koji bi ti mogao da dobijesh od mene, ja ne znam kako i da li se moze uopshte uraditi. Mogu ti poslati kompletne setove, ali zbog rasporeda semplova koje sve i jedan stajl iz moje klavijature vuche, nece ti zvuchati dobro na tvome sintu. Onda bi ti u stvari morao da prepishesh i instalirash kompletno iste semplove i na ista mjesta kao sto se nalaze u mojoj mashini. To je uzasno dug proces. Zato je najbolje ovim putem: instaliraj prvo BONUS set sa korgove stranice, zatim ubaci nekoliko semplovanih bas gitara i ritam gitara, kao i malo zivih tremolo violina za tepih. Poredaj ih sve jedan do drugoga pod rednim brojem, kad si to uradio uzmi neki style i zamijeni mu kopletnu pratecu sekciju sa ovim semplovima. Necesh moci da vjerujesh koja razlika je u zvuku. Onda ces sigurno skontati da se trud i izbgubljeno vrijeme na ova podeshavanja isplati. Ovo cesh na zalost morati da radish sa svakim stylom ili midijem "pjeshke", jedan po jedan. Nema druge.