Quote:
Originally Posted by idekius
Ako Nundo 3.1 i Cubase SX 3.1 zvuce razlicito, ja bih trebao da promenim profesiju... onda sam gluv kao top...
A bilo bi i nelogicno da zvuce razlicito... u pitanju je gotovo isti software i proizvodjac precizno navodi sve razlike... Cak Cubase otvara Nuendov project i obrnuto...
Ne kazem da oni ne zvuce razlicito, moguce je da zvuce, ali ako je to istina, ili neko ima ultra sluh, ili ja nemam sluha...
|
Nisi, ali nemoj biti tako iskljuciv. Sluh je vrlo cudno culo, najosetljivije koje imamo... to nema veze sa sluhom za muziku, ili muzikalnoscu... kako vec to zovete... mada se isto zove... isto tako ljudi cesto ni ne znaju u kom smeru sve moze da se razvija... muzika je samo najrasprostranjeniji...
Mozda je ovo u prvom postu los primer, ali ja uopste ne ulazim u to, niti mogu niti znam niti se time bavim, niti poznajem ijedan od njih... pricam generalno, i dajte neki bolji primer... imam osecaj da ste se poprilicno uhvatili za primer, a ne za sustinu o mogucnostima da stvari budu razlicite, pomozite vi meni, kako sam trazio u mom postu, da isteramo do nekle ovu diskusiju,... ovako ispada da se opet upada u klise.
pozdrav
bogi