Algoritmix! Na to sam mislio.
Evo zavrsava se i ova godina. Od ukupno 3 kompletna albuma ( + 2 koja su jos u fazi izrade) i jos 15-tak pesama "onako", "na komad",Sunflower festivala i Sunflower kids festivala, reklama, muzike za pozoriste, muzike za video igre... koliko sam u svom studiju realizovao ove kalendarske godine, mogu sa sigurnoscu reci da sam probao sve ove limitere i da je bilans sledeci:
Elephant= 0
L3= 0
L2= 3
Uad limiter= 0
Timeworks sve ostalo
Ne bih da zazvucim arogantno, jer mi to uopste nije namera, ali reci da je nesto "do jaja", a da je nesto "djubre", onako, otprilike ili na osnovu samo nekih svojih afiniteta je potpuno pogresno.
Slozicete se da je moj "protok" prilicno velik (cak sam i sam pomalo zapanjen kad ovako pocnem da nabrajam

) i da imam prilike svakodnevno da se srecem sa istim problemima, koje usput moram i da resim, jer ne radim za sebe, vec za druge (za novac

).
I pored toga sto imam sa Timeworksom vrlo impozantan score, ja i dalje isprobam i sve ostale varijante, za slucaj da neka u datom trenutku mozda zazvuci bolje od Timeworksa.
Ja se ne vezujem ni za sprave, a pogotovo za pluginove, pa to savetujem i ostale.
Naravno, uvek postoji sansa da nisam u pravu