slazem u vezi GTR-a za solaze i rock rifove,meni najbolje zvuci kada ispred amp-a stavim overdrive i tone eq,a za pojacalo "direct amp"
za hi-gain sam probao sa oba eq-a i "distortion" pedalom i opet je sve midlasto pa me podseca na 80-te.
generalno mi se svidaju pedale u GTR-u,posebno spring reverb koji je definitivno bolji nego onaj u guitar rigu.
ono sto mi se ne svidja kod ovog plugina su ekvilajzeri,basevi i srednji koji zvuce gore nego sa nekog cheap behringer miksera,visoki kod kojih se jasno cuje onaj nepozelniji digitalni hiss.Ocekivao sam ipak da ce waves bolje da odradi posao,ako si probao recimo da podignes baseve na onoj graphic eq pedali,samo muljaju i gotovo su neupotrebljivi,sva pojacala zvuce skoro isto samo je razlika u kolicini gain-a,gain na pojacalima mi je takodje bezveze (nista bez stomp section-a) mislim,da nema ovih pedala GTR ne bi bio nizasta.
ne znam koliko onaj njihov DI-pre amp moze da pomogne u kvalitetu zvuka,ali mislim da je 600e za ovo previse,cak je ranije kostao 1200,mozda je sada na nekom snizenju,ne znam.. ali sve u svemu mnogo je,i ako ima svojih prednosti u odnosu na konkurenciju.
i meni GR2 sa "hi res"sada zvuci vise definisano i lepse u odnosu na keca,i mislim da mu je to najvece unapredjene,malo me je razocaraolo sto nisu uopste unapredili zvuk pojacala,i dalje mi sve zvuci malo tanko,u stvari sve zvuci kao u kecu samo sto su dodali nove efekte i pojacala (ako se izuzme hi-res)
kod GR2 mi se svidja onaj novi noise reduction gate,radi savrseno
ipak mi je GR2 sa svim svojim manama trenutno najupotrebljiviji amp simulator.
jos da izadje i AT2...