Zdravo andreja,
Quote:
Originally Posted by andreja
@boggy
mene licno veoma zanima ova prica oko zvuka u prostoriji i slazem se da treba otvoriti posebnu temu za to. mada, vidim da postoji tema "Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu?", pa mozda bi tu mogla da se nastavi ova prica?
|
Sto se mene licno tice, svejedno mi je, ako znam nesto ja cu to ispricati gde god vidim problem. No to nije dobra praksa, jer se to kasnije zatrpava u arhivu i opet ljudi ne znaju o cemu smo vec pricali.
Mozda moze da se uvede praksa da svako koga posebno intrigira problem kada vec nesto nadje i uspe da sastavi niti po Forumu, potrpa to u tekst fajl i spusti na neko mesto... vremenom ce se valjda izvuci kompleti dobrih tekstova.
Quote:
da, i ja mislim da je najbolje da se pokrene taj thread.
|
Samo napred, formulisi temu i "udri". Ako se to ne provrti kroz debatu nista od nekih cvrstih zakljucaka.
Quote:
mozda je dobra ideja da se threadovi iskoriste tako sto bi se na kraju threada o, na primer, supraaural i circumaural slusalicama sastavio "clanak" o tome koji bi bio potpun (koliko je to moguce), istinit i dovoljno koncizan da bi nekome kasnije mogao da posluzi kao izvor informacija na tu temu.
|
Upravo to, pokupe se kljucni pasusi, potrpa u tekst, malo izlektorise i eto dokumentacije.
Quote:
inace, otici cu jos malo u oftopic:
- moje odusevljenje ovakvim temama potice od toga sto sam na internetu procitao previse poruka i video previse foruma gde sve kipi od autosugestije, predrasuda, "iskustva" i placebo efekata. audio svet je pun toga, a to se kosi sa mojim poimanjem cele price.
|
Svi mi prolazimo kroz to.
pozdrav
Bogi