View Single Post
Old 09-12-2005, 12:53 AM   #26
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Koliko vjerovati mojim AKG slusalicama?

Zdravo andreja,

Quote:
Originally Posted by andreja
@boggy

mene licno veoma zanima ova prica oko zvuka u prostoriji i slazem se da treba otvoriti posebnu temu za to. mada, vidim da postoji tema "Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu?", pa mozda bi tu mogla da se nastavi ova prica?
Sto se mene licno tice, svejedno mi je, ako znam nesto ja cu to ispricati gde god vidim problem. No to nije dobra praksa, jer se to kasnije zatrpava u arhivu i opet ljudi ne znaju o cemu smo vec pricali.

Mozda moze da se uvede praksa da svako koga posebno intrigira problem kada vec nesto nadje i uspe da sastavi niti po Forumu, potrpa to u tekst fajl i spusti na neko mesto... vremenom ce se valjda izvuci kompleti dobrih tekstova.

Quote:
da, i ja mislim da je najbolje da se pokrene taj thread.
Samo napred, formulisi temu i "udri". Ako se to ne provrti kroz debatu nista od nekih cvrstih zakljucaka.

Quote:
mozda je dobra ideja da se threadovi iskoriste tako sto bi se na kraju threada o, na primer, supraaural i circumaural slusalicama sastavio "clanak" o tome koji bi bio potpun (koliko je to moguce), istinit i dovoljno koncizan da bi nekome kasnije mogao da posluzi kao izvor informacija na tu temu.
Upravo to, pokupe se kljucni pasusi, potrpa u tekst, malo izlektorise i eto dokumentacije.
Quote:

inace, otici cu jos malo u oftopic:
- moje odusevljenje ovakvim temama potice od toga sto sam na internetu procitao previse poruka i video previse foruma gde sve kipi od autosugestije, predrasuda, "iskustva" i placebo efekata. audio svet je pun toga, a to se kosi sa mojim poimanjem cele price.
Svi mi prolazimo kroz to.

pozdrav

Bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote