@boggy
Quote:
Sto se tice teme, pokreni je, neko ce se vec "zatrcati" .
|
mene licno veoma zanima ova prica oko zvuka u prostoriji i slazem se da treba otvoriti posebnu temu za to. mada, vidim da postoji tema "Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu?", pa mozda bi tu mogla da se nastavi ova prica?
Quote:
Hm, objasnjenje funkcije i namene circumaural i supraaural slusalica je vazno. Mozes li startovati thread sa takvim naslovom, neko ce ga vec "zalepiti"...
|
da, i ja mislim da je najbolje da se pokrene taj thread.
Quote:
cini mi se da nam je samo Forum neefikasan... Neka vrsta dokumentacije koju bi sami korisnici uredjivali bi mozda bilo bolje resenje, mozda Wiki? Puno znacajnih informacija stoji u forumu koje su pomesane sa debatom... diskusija je neophodna, ali su nam zakljucci zatrpani diskusijom
|
mozda je dobra ideja da se threadovi iskoriste tako sto bi se na kraju threada o, na primer, supraaural i circumaural slusalicama sastavio "clanak" o tome koji bi bio potpun (koliko je to moguce), istinit i dovoljno koncizan da bi nekome kasnije mogao da posluzi kao izvor informacija na tu temu.
inace, otici cu jos malo u oftopic:
- moje odusevljenje ovakvim temama potice od toga sto sam na internetu procitao previse poruka i video previse foruma gde sve kipi od autosugestije, predrasuda, "iskustva" i placebo efekata. audio svet je pun toga, a to se kosi sa mojim poimanjem cele price.
Quote:
Ko zna, mozda jednom postane i to vise poseceno od New York Times kao sto postade Wikipedia. Cak nisam ni siguran da postoji tako nesto na ovu temu na netu.... na bilo kom jeziku... ali gomila rasutih informacija postoji.
|
ja mislim da bi sam koncept wikija bio nedovoljno efikasan u ovom slucaju (usko strucne teme gde je potrebno prvo prikupiti informacije a zatim ih tako azurirati i formulisati da budu lako razumljive.
mozda otvoriti poseban podforum "tekstovi", "clanci" ili tako nesto koji ce biti read only i koji ce sadrzati samo tako sredjene informacije? no, to je na administratorima...
pozdrav,
andreja