View Single Post
Old 08-12-2005, 02:53 PM   #9
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: pro tools i m audio?

Quote:
Originally Posted by Color
U potpunosti si u pravu, tim sto sam napisao da ne zelim uzimati 002 nisam mislio da sprava nije dobra, naprotiv mislim da je odlicna i kad bi hteo da uzmem takvu masinu ne bi uzimao ni jednu drugu varijantu (sad i Maudio ima nesto slicno, yamaha, tascam itd..) ali meni za potrebe editacije projekata na PT kod kuce nije potrebna 002....o tome se radi Sto se MBoxa tice, ne vidim niti jednu prednost te masine u odnosu na bilo koju M audio karticu (ne spominjem ostale kartice jer pricamo o HW koji radi sa PT, da se ne bi cenjeni korisnici ostalih EMU , RME itd kartica uvredili ;-) ) Licno mislim da je cist promasaj.....svi izbacuju FW kartice a oni u ovo ugrade USB1... al ajd....
Da, naizgled nema prednosti, ali zar ti nije očigledno da je M-Box ipak PRO, to čini razliku.

?alu na stranu evo ne?to on topic, reda radi. Kupi M-Audio i to je to. Ni ja ne vidim razlog da se uzima Digi-jeva kartica, a to kako si zamislio je super home varijanta, a mo?e? da nosa? posle projekat kod nekog drugog ko koristi njihovu karticu vrlo lako. Plus će? imati karticu koja će dobro raditi sa ostalim sekvencerima.
Dushan_S is offline   Reply With Quote